Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преминаването ми от KTM LC4 620 SC SM 01` към KTM 660 SMC 03`

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Преминаването ми от KTM LC4 620 SC SM 01` към KTM 660 SMC 03`

Всичко вече е наред.Нови семеринги и чистачи и на кол дойде по 560мл,за да е нивото 120мм....то предницата не протече от каране ами от моя небрежност май.След като махнахме коловете видех,че от вътрешната страна на предназителя на кола има насъбрала се кал,която достигаше до 40% от височината на кола.И като се замисля предницата протече 1 ден след като бях на риба на язовира и наистина беше малко кално :Д Явно засъхналата кал + преден или заден кантар е довело до протичането.Да сме живи и здрави-Ще знам за вбъдеще да следя внимателно за насъбрала се кал. През годината качвах снимки защото нямах време да карам.....еми сега мога да кажа,че не качвам снимки защото не слизам от мотора :Д но тези дни ще кача някой по добър момент.Успешен и безавариен сезон на всички

Коментар

Малко да събудя темата.....горе бях пуснал снимки на хенд-брейк помпа,която обаче така и не влзезе в употреба,защото не мога да я наглася да е удобно :Х ако я сложа над съединителя си пречи с декомпресора,а ако е под него просто идва много надолу и не мога да я използвам,пръстите ми въобще не са там.Обаче всяко зло за добро-един ден се ядосах много и си казах днес ще се науча да минавам 10м на кантар на задна ако ще и 20 пъти да го обърна тос мотор :Д хора казвам ви сигурно 2 часа си играх и накрая взе да се получава.Пъррво целта ми беше да свикна да го вдигам когато съм седнал назад а не когато съм върху резервоара-това стана лесно.После реших да се уча да го връщам винаги със задната спирачка а не коато върна газта-за 30-40мин и това започна да се получава.И накрая реших да се мъча просто да правя по няколко помпи на газта докато мотора е горе-долу олекнал-трябваха ми още 1 час и половина но накрая наистина чудото взе да става-ВЗЕХ ДА ЗАДЪРЖАМ МОТОРА НА ЕДНО КОЛЕЛО ! Сега съм на ниво да свикна спирачката да я пипам по-леко,че в момента когато вземе много да се вдига я натискам ама много силно и направо го забивам в земята мотора,а искам само леко да го върна и пак да припомпвам газта.Ама всичко с времето си разрах,че няма невъзможни неща-всичко е ПРАКТИКА и УПОРСТВАНЕ.Като искаш нещо много-то ще стане-просто наблегни на него

Иначе за 50 дена съм врътнал около 3100км :Д Всеки ден разходки,ластици,стартове,задни,предни-дет се вика мотора няма време да изтине :Д

Преди няколко дена направих и първото си каране на писта.И за първи път усетих какво е да ти се драскат степенките в завой и за първи път взех завой с допир на коляното в земята.Живи и здрави се запалих много и ако има време началото на Септември може да повторя .

Малко снимки да е цветен поста:

Коментар

И както бях написал в ФБ-всичко бързо е 3 букви -КТМ...АМG :d

Коментар

Браво, абсолютна лудница Пистата в Хасково е много готина и се радвам, че си успял да направиш първите ти метри на нея. Завиждам ти благородно за начина и стила на каране, който си придобил и най-вече за времето, което успяваш да отделяш на машинката. При мен всичко се върти около каране чат пат (тази година само 6-7 пъти), че малките маймунки вкъщи искат своето внимание Все пак съм доволен много от ДРЗ-та, защото не ми дава никакви ядове за момента, а само ме радва, когато сме си само двамата Желая ти успех
          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Коментар

хехе, ще удавиш ктм-а
              before: Kawasaki ZX10R 2009
              after: KTM 690 SMC R 2015

Коментар

Лека полека започват да се получават нещата Айде живи и здрави надявам се скоро да се науча да му слагам 4-та във въздуха и да има клип за форума

Коментар

За Много Години колеги.Пожелавам ви успешен,безавариен и многокилометражен сезон с много емоции......и предните гуми да са все във въздуха

Коментар

Февруарски заигравки ...

Беше време на предна да вдигна "левъла" сериозно

Коментар

Ще контузиш момичето с тая каска , в подобни случаи е разрешено да се "кара" без каска.
                      В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Така с каска съм по хубав....иначе много ще загрозя снимката :Д

Коментар

Пукна първа пролет...да си пукнем и гумите и да се приключва

П.С.Съвсем сериозно,ако някой знае откъде мога да си намирам СЛИКОВЕ за супермото втора ръка да даде инфо или телелфон на лично,че тази година 165 нещо много трудно се намира.Благодаря предварително !

Коментар

Нещо ги няма снимките. Втора ръка 160, 165 в България забрави - по принцип мога да ти продам моите Conti Attack SM на 4000 км предна и задна. Само ибей.
                            before: Kawasaki ZX10R 2009
                            after: KTM 690 SMC R 2015

Коментар

• Re: От: Преминаването ми от KTM LC4 620 SC SM 01` към KTM 660 SMC 03`

Първоначално публикуван от Mean Преглед на мнение
                              Нещо ги няма снимките. Втора ръка 160, 165 в България забрави - по принцип мога да ти продам моите Conti Attack SM на 4000 км предна и задна. Само ибей.

Еее, не така....има сликове втора ръка и тука.
                              Брат ми си взима от един СМ състезател, задни с които е карал на някое състезание. Живееше някъде в кв.Витоша, трябва да видя дали му пазя телефона.
                              Но има само задни, че предните са му 16,5.

Коментар

Първоначално публикуван от Mean Преглед на мнение
                                А ти защо ще ги продаваш като са на толко малко км?
                                Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
                                Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
                                Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
                                Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на Вчера.

Зареждам...
                                X